ladda ner Hemstaden : min Malmöhistoria pdf

ladda ner Hemstaden : min Malmöhistoria pdf

Hemstaden : min Malmöhistoria

  • Siffra: 51915904743002
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 3.8/5 (Votes: 2490)
  • Paperback : 100 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Uppmuntrande om en hemstad

Det här skolfotot från tidigt 50-tal satte min mamma fram för min pappa när han var irriterad. Då blev han genast full i skratt. Det är min förhoppning att hela denna bok skall kunna uppmuntra sina läsare på ett lika enkelt sätt, oavsett om de är malmöbor eller ej. F ö ansåg jag själv att jag den gången var lik Kurre Hamrin i min fina frisyr. Det är en uppfattning som jag för länge sedan har lämnat, med ett leende. Andra, mycket senare bilder av mig och min hemstad kan jag inte garantera att jag har fått en lika nyttig distans till.

Jacques Werup

Relaterade böcker